Вхід на сайт
Відновлення паролю
Реєстрація пройшла успішно
Вітаємо на нашому сайті! Дякуємо за реєстрацію

Конфіденційність

Політика конфіденційності ТОВ «Тірас-12»

 
ТОВ  «Тірас-12» (далі – «ми»,«нам», «наших») усвідомлює важливість конфіденційної інформації для наших клієнтів, тому, враховуючи це, ми розробили Політику конфіденційності, в якій описано порядок збору інформаціїчерез  пристрої та програмне забезпечення виробництва ТОВ «Тірас-12» (далі – «Продукти» та «Послуги»)та від користувачів   сайту ТОВ «Тірас-12»,  адреса сайту: http://www.tiras.ua (далі - «Сайт»). 
 
В цій Політиці конфіденційності ми детально опишемо, яку інформацію збираємо, для чого це робимо, як використовуємо, зберігаємо та захищаємо Вашу особисту інформацію.
 
Використовуючи наш Сайт, Продукти та Послуги, Ви погоджуєтесь з положеннями цієї Політики конфіденційності та надаєте згоду (дозвіл) на обробку персональних даних відповідно до Закону України  «Про захист персональних даних».
 
Виділіть певний час для ознайомлення з Політикою конфіденційності, у разі виникнення запитань, повідомте нас про це.
 
Важливо стежити за оновленням Політики конфіденційності, дата останнього оновлення вказується в нижній частині цієї Політики конфіденційності в рядку «Дата оновлення».
 

Інформація, яку ми збираємо

 
Вся інформація, яку ми збираємо, потрібна нам для того, щоб надавати Вам Продукти, Послуги та можливість користування Сайтом та робити їх кращими для Вас.
 
Користуючись нашими Продуктами, Послугами та Сайтом, Ви добровільно надаєте нам наступну інформацію:
 
  • при реєстрації та налаштуванні облікового запису: ім’я, електронна адреса тощо;
  • при додаванні та налаштуванні пристрою: серійний номер, код доступу користувача тощо;
  • під час заповнення форм на Сайті (реєстрація, підписка на інформаційні розділи сайту (Блог, Семінар, Новини), введення даних в розділі Коментарі та Питання-відповідь): ПІП, назва організації, місто, номер телефону, електронна адреса тощо.
При використанні наших Продуктів, Послуг та Сайту, ми автоматично можемо отримувати від Вас наступну інформацію:
  • про пристрій: модель, версія апаратного та програмного забезпечення, мережеві налаштування (включаючи IP-адресу), конфігурацію системи, журнали подій, активність, інформацію про зміну стану тощо;
  • про мобільний пристрій: унікальний ідентифікатор, тип пристрою, операційної системи, мовні налаштування, дані про постачальника послуг мобільного зв’язку тощо.
  • інша неособиста інформація: IP-адреса, файли cookie, доменне ім’я, тип браузера, версія програмного забезпечення, мовні налаштування, географічне розташування, джерело інформації, тривалість відвідування, часовий проміжок відвідування, сторінки, які Ви відвідуєте, кількість переглядів сторінок, посилання, на які Ви натискаєте, URL чи веб-сторінку, що привела Вас на наш Сайт тощо.
 
Ви не зобов’язані надавати особисті дані, які ми запитуємо на Сайті у формах: реєстрації, підписках (Блог, Семінар, Новини), розділах Коментарі та Питання-відповідь, але якщо Ви вирішите цього не робити, у багатьох випадках ми не зможемо надати:
  • відповіді на будь-які запитання чи коментарі, які Ви можете мати;
  • інформації, яка не являється загальнодоступною;
  • повідомити про оновлення інформації на сайті, 
  • належної технічної підтримки.
Вся зібрана інформація обробляється нами як особиста.
 
 

Використання інформації, яку ми збираємо

 
Всю зібрану інформацію ми використовуємо для:
  • забезпечення роботи та покращення функціональних характеристик наших Продуктів та Послуг;
  • надання Вам послуг та підвищення їх якості;
  • адміністрування та резервного копіювання даних;
  • ведення обліку логів та виправлення можливих несправностей, пов’язаних з нашими Продуктами чи Послугами;
  • надсилання Вам сповіщень  через наше програмне забезпечення;
  • інформування про тимчасові технічні роботи, оновлення тощо;
  • надання Вам інформації, що не являється загальнодоступною;
  • надання відповідей на Ваші запитання та коментарі;
  • забезпечення Вас більш корисною інформацією;
  • кращого розуміння того, які Продукти, Послуги та частини Сайту користуються найбільшою популярністю;
  • надання своєчасної та ефективної технічної підтримки;
  • вирішення Ваших проблем, пов’язаних з нашими Продуктами, Послугами та Сайтом;
  • надсилання інформації, що не пов'язана з рекламною діяльністю, яка, на нашу думку, може Вас зацікавити;
  • наших внутрішніх цілей; 
  • дослідження, оцінки та аналізу нашого ринку, продуктів та клієнтів, щоб з’ясувати  Вашу думку щодо наших продуктів;
  • проведення опитувань;
  • рекламування наших продуктів, в рамках чинного законодавства;
 

Інформація, яку ми передаємо

 

Ми не надаємо Вашу особисту інформацію іншим компаніям,організаціям або особам (за межами ТОВ «Тірас-12»). Однак, при необхідності, ми можемо ділитися певною інформацією наступним чином:

  • З постачальниками послуг  (які надають Вам послуги від нашого імені). Ці компанії зобов’язані захищати Ваші дані.
  • З службами реагування (які надають Вам різні види послуг безпеки  з використанням наших Продуктів) в надзвичайних ситуаціях. Ці служби зобов’язані обробляти отриману інформацію відповідно до договорів (угод), заключених між Вами і цими службами. 
  • Якщо це вимагається законом, у відповідь на запит суду чи вимоги органів державної влади, що можуть бути виконані в примусовому порядку. Ми будемо намагатись, в рамках чинного законодавства, повідомити Вас про такі запити до передачі відповідної інформації.
  • Для підтвердження або забезпечення дотримання політики, що регулює користування нашими Продуктами та Послугами.
  • Для захисту прав, власності чи безпеки ТОВ «Тірас-12» або наших користувачів і громадськості, як того вимагає закон.
  • Для виявлення, розслідування, запобігання та вжиття заходів із протидії порушення безпеки, шахрайства, злочинної діяльності чи технічних проблем. 
  • У випадку реорганізації, злиття, об’єднання, продажу, передачі активів ТОВ «Тірас-12», ми можемо передати зібрану інформацію компанії-правонаступнику.
 
Наш комп’ютерний сервер, що обробляє дані, зібрані за допомогою Продуктів та Послуг, розміщений на Amazon AWS, що може знаходитись в різних юрисдикціях. Погоджуючись із цією Політикою конфіденційності, Ви даєте свою згоду на таку передачу.
 
Ми можемо надавати особисту інформацію третім особам у випадку, коли Ви погоджуєтесь на таке розголошення.
 
Ми можемо відкрито ділитись неособистою агрегованою інформацією, за допомогою якої неможливо встановити Вашу особистість, з користувачами та нашими партнерами, наприклад, для публікування різних звітів, для досліджень, реклами чи подібних цілей.
 
У випадку отримання інформації від третіх осіб про Вас чи надання Вами інформації про третіх осіб, така інформація може бути оброблена виключно для цілей, для яких вона була надана.
 

Можливість вибору

 

Ми пропонуємо Вам можливості для вибору використання нами Вашої інформації. 

Ви можете переглядати та редагувати свою інформацію. Ваша інформація буде зберігатись весь час, поки Ваш обліковий запис буде активний.
 
Ви можете відмовитись від будь-якої розсилки та електронних листів, що пов’язані з рекламною діяльністю, Ви можете обирати, чи одержувати повідомлення від нас.
 
В будь-який момент Ви можете припинити використання нами Ваших даних або анулювати Ваш обліковий запис, для цього зверніться до нас за допомогою контактних даних, вказаних в кінці цієї сторінки. Ми припинимо використання Ваших даних якомога швидше.

 

Захист Вашої інформації

 

Ми робимо все можливе, щоб обмежити доступ до Вашої особистої  інформації та захистити своїх користувачів  від несанкціонованого доступу.

Ми зобов’язуємось забезпечувати виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних», включаючи забезпечення режиму захисту персональних даних від незаконної обробки та незаконного доступу до них, а також – забезпечувати дотримання прав суб’єкта персональних даних згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних». 
 
Доступ до особистої інформації має лише обмежене коло працівників, які пов’язані з обробкою цих даних. Кожен з них підписав зобов’язання про нерозголошення конфіденційної інформації, в якому зазначено відповідальність за порушення даного зобов’язання згідно чинного законодавства.
 
Ми застосовуємо належні адміністративні, технічні та фізичні запобіжні заходи для захисту зібраної інформації від випадкового та незаконного знищення, втрати, несанкціонованих виправлень, розголошення чи доступу.
 
Однак, передача даних через Internet чи інші сервіси спільного користування інформацією не може бути гарантовано безпечною на 100%.Тому ми не можемо гарантувати безпеку Вашої інформації під час її передачі нам засобами третіх осіб чи обробки третіми особами, хоча ми і докладаємо всіх зусиль, щоб впевнитись у тому, що вони використовують таку інформацію, згідно з цією політикою конфіденційності та Законом України «Про захист персональних даних».
 
У разі порушення безпеки, що може загрожувати Вашій особистій інформації, ми докладемо всіх можливих зусиль, щоб повідомити про це Вас та/або компетентні органи, відповідно до вимог чинного законодавства.
 

Оновлення Політики конфіденційності

 
Наша Політика конфіденційності може періодично оновлюватись у будь-який час без попереднього повідомлення. 
 
Переглядайте, будь ласка, цю Політику конфіденційності час від часу, щоб знати про будь-які зміни чи оновлення. 
 
У випадку внесення суттєвих змін в Політиці конфіденційності, Ви отримаєте відповідне повідомлення. 
 

Запитання щодо конфіденційності

 
Якщо у вас виникнуть запитання, зв’яжіться з нами,використовуючи наведені нижче контактні дані.
 
Електронна адреса: market@tiras.ua
Юридична адреса: 2-й пров. Хмельницьке шосе, 8,м. Вінниця, Україна, 21021
Поштова адреса: а/с 1979,м. Вінниця, Україна, 21021
Усі ваші звернення перевіряються, а відповіді надаються максимально швидко. 
Дата оновлення:  22 травня 2017 року