loading...
Вход на сайт
Восстановление пароля
Регистрация прошла успешно
Добро пожаловать на наш сайт! Спасибо за регистрацию

Политика конфиденциальности

Загальна інформація

ТОВ  «Тірас-12» (далі по тексту – «компанія», «ми»,«нам», «наших») усвідомлює важливість конфіденційної (персональної) інформації для наших клієнтів. Ми цінуємо, що Ви довіряєте нам свою особисту інформацію і робимо все для забезпечення її захисту. Враховуючи це, ми розробили дану Політику конфіденційності, в якій описано порядок збору і використання інформації  (в т.ч. конфіденційної) та персональних даних через  пристрої та програмне забезпечення виробництва ТОВ «Тірас-12» (далі – «Продукти» та «Послуги») та від користувачів сайту ТОВ «Тірас-12»,  адреса сайту: http://www.tiras.ua (далі - «Сайт»).

Політика конфіденційності містить детальний опис інформації, яку ми збираємо, для чого ми це робимо, як використовуємо, зберігаємо та захищаємо, яким чином Ви можете перевірити правильність зібраної інформації та надати вказівку про зміну або вилучення такої інформації. Дані збираються, обробляються і використовуються у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України.

Використовуючи наш Сайт, Продукти та Послуги, Ви погоджуєтесь з положеннями даної Політики конфіденційності та надаєте згоду (дозвіл) на обробку своїх персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована).

Приділіть увагу для ознайомлення з даною Політикою конфіденційності, а у разі виникнення запитань, зверніться до нас  за роз’ясненнями  на пошту privacy@tiras.ua.
 

Персональні дані, які ми збираємо

Персональні дані збираються і використовуються нами виключно для того, щоб створювати можливість зручного користування Сайтом, надавати Вам Продукти, Послуги та робити їх кращими для Вас, виключно за умови, що Ви свідомо і добровільно надали їх або чітко і однозначно висловили згоду на їх використання.


Користуючись нашими Продуктами, Послугами та Сайтом Ви можете добровільно надавати нам наступну інформацію: 
 
  • при реєстрації та налаштуванні облікового запису на Сайті: ім’я, електронна адреса;
  • при реєстрації  та налаштуванні облікового запису мобільних застосунків: ім’я, електронна адреса;
  • при додаванні та налаштуванні пристрою: серійний номер, код доступу користувача тощо;
  • під час заповнення форм на Сайті (реєстрація, підписка на інформаційні розділи сайту (Блог, Семінар, Новини), введення даних в розділі Коментарі та Питання-відповідь): ПІП, назва організації, місто, номер телефону, електронна адреса.
При використанні Вами Продуктів, Послуг та Сайту компанії, ми автоматично можемо отримувати від Вас наступну інформацію:
 
 
  • про пристрій: модель, версія апаратного та програмного забезпечення, мережеві налаштування (включаючи IP-адресу), конфігурацію системи, журнали подій, активність, інформацію про зміну стану тощо;
  • про мобільний пристрій: унікальний ідентифікатор, тип пристрою, операційної системи, мовні налаштування, дані про постачальника послуг мобільного зв’язку тощо.
  • інша неособиста інформація: IP-адреса, файли cookie, доменне ім’я, тип браузера, версія програмного забезпечення, мовні налаштування, географічне розташування, джерело інформації, тривалість відвідування, часовий проміжок відвідування, сторінки, які Ви відвідуєте, кількість переглядів сторінок, посилання, на які Ви натискаєте, URL чи веб-сторінку, що привела Вас на наш Сайт тощо.

Обробка персональних даних

Всі зібрані дані обробляються нами у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних». 

 

Цілі використання персональних даних, які ми збираємо:

Всю зібрану інформацію ми використовуємо для наступних цілей:

  • надання Вам послуг та підвищення їх якості;
  • забезпечення роботи та покращення функціональних характеристик наших Продуктів та Послуг;
  • надсилання Вам сповіщень через наше програмне забезпечення;
  • інформування про тимчасові технічні роботи, оновлення тощо;
  • надання Вам інформації, що не являється загальнодоступною;
  • надання відповідей на Ваші запитання та коментарі;
  • надання своєчасної та ефективної технічної підтримки;
  • вирішення Ваших питань, пов’язаних з користуванням нашими Продуктами, Послугами та Сайтом; 
  • надсилання інформації, що не пов'язана з рекламною діяльністю, яка, на нашу думку, є корисною і може Вас зацікавити; 
  • проведення опитувань;
  • рекламування наших продуктів, в межах чинного законодавства; 
  • кращого розуміння того, які Продукти, Послуги та частини Сайту користуються найбільшою популярністю;
  • адміністрування та резервного копіювання даних;
  • ведення обліку логів та виправлення можливих несправностей, пов’язаних з нашими Продуктами чи Послугами;
  • дослідження, оцінки та аналізу  ринку, продуктів та клієнтів, щоб з’ясувати  Вашу думку щодо наших продуктів; 

 

Ви не зобов’язані надавати персональні дані, які ми запитуємо на Сайті у формах: реєстрації, підписках (Блог, Семінар, Новини), розділах Коментарі та Питання-відповідь, але, якщо Ви вирішите цього не робити, у багатьох випадках ми не зможемо надати:
  • відповіді на будь-які Ваші запитання чи коментарі;
  • інформацію, яка не являється загальнодоступною;
  • повідомлення про оновлення інформації на сайті;
  • належної технічної підтримки.

Політика застосування файлів cookie.

Під час навігації на сайті, ми можемо автоматично збирати інформацію, використовуючи файли cookie. Файли cookie, що використовуються нами, особисто не ідентифікують людину. Дані, зібрані за допомогою файлів cookie більш пов’язані з використанням певного комп’ютера ніж к конкретним користувачем.
 
Ця інформація включає в себе наступні дані:
  • стандартна інформація з вашого браузера (мова, тип браузера);
  • ІР- адреса, ідентифікатор вашого пристрою;
  • дії які ви здійснюєте на сайті (переглянуті сторінки, настискання посилань, переходи між сторінками)
  • дата, час,  URL  веб-сторінки що привела на сайт;
 
Збір файлів cookie продовжується протягом всього часу перебування на сайті. 
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити Вашу взаємодію з сайтом, запам’ятовуючи Ваші  дані, у формах реєстрацій, що полегшує процес авторизації.
 
На сайті ми використовуємо сервіс Google Analytics. З допомогою цього сервісу ми можемо отримати інформацію, де наші користувачі шукають інформацію, та які частини сайту використовують частіше всього. Зібрані дані можуть використовуватись для адміністрування сайту, з метою його покращення. Ми вживаємо усіх можливих заходів для захисту інформації, зібраної завдяки Google Analytics. 
 
Дані, що ми збираємо за допомогою Google Analytics, не є ідентифіковані, тому не вважаються особистими даними користувача.
Google Analytics працює не залежно від ТОВ «Тірас-12», тому має власну Політику конфіденційності. Ознайомитись з Політикою конфіденційності можна за посиланням: https://policies.google.com/privacy.
 
Ви можете відмовитись від використання файлів cookie, обрав певні налаштування браузера, однак, звертаємо Вашу увагу на те, що в такому випадку ви не зможете використовувати усі функції, що надаються сайтом.
 
Продовження користування сайтом означає автоматичне погодження на встановлення файлів cookie.
 

Обмеження передачі персональних даних

 Ми не надаємо Ваші  персональні дані  іншим компаніям,організаціям або третім особам (за межами ТОВ «Тірас-12») без Вашої згоди.
Однак, при необхідності, ми можемо передавати деяку інформацію наступним чином:
 
  • постачальникам послуг  (які надають Вам послуги від нашого імені). Ці компанії зобов’язані захищати Ваші дані.
  • службам реагування (які надають Вам різні види послуг безпеки  з використанням наших Продуктів) в надзвичайних ситуаціях. Ці служби зобов’язані обробляти отриману інформацію відповідно до договорів (угод), укладених між Вами і цими службами. 
  • на законний запит суду чи вимогу органів державної влади лише в межах визначених чинним законодавством. Ми будемо намагатись, в рамках чинного законодавства, повідомити Вас про такі запити до передачі відповідної інформації.
  • для підтвердження або забезпечення дотримання політики, що регулює користування нашими Продуктами та Послугами.
  • для захисту прав власності чи безпеки ТОВ «Тірас-12» або наших користувачів і громадськості, як того вимагає закон.
  • для виявлення, розслідування, запобігання та вжиття заходів із протидії порушення безпеки, шахрайства, злочинної діяльності чи технічних проблем. 
  • у випадку реорганізації, злиття, об’єднання, продажу, передачі активів ТОВ «Тірас-12», ми можемо передати зібрану інформацію компанії-правонаступнику.
 
В окремих випадках ми можемо передавати особисту інформацію третім особам у випадку, коли Ви погоджуєтесь на таку передачу та підтверджуєте її.
 
У випадку отримання інформації від третіх осіб про Вас чи надання Вами інформації про третіх осіб, така інформація може бути оброблена виключно для цілей, для яких вона була надана.

 

Захист персональних даних

Ми розуміємо, що особиста інформація є великою цінністю для кожного, тому вживаємо усіх  необхідних заходів безпеки (адміністративні, технічні та фізичні запобіжні заходи) при здійсненні збору, обробки і зберігання наданої Вами особистої інформації, для захисту її від несанкціонованого доступу, розголошення, спотворення, втрати, розкриття або випадкового/незаконного знищення.


Ми зобов’язуємось забезпечувати виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних», включаючи забезпечення режиму захисту персональних даних від незаконної обробки та незаконного доступу до них, а також – забезпечувати дотримання прав суб’єкта персональних даних згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних». 

Термін зберігання персональних даних

Ми зберігаємо ваші дані, лише за умови погодження Вами умов зберігання, і лише протягом періоду, відповідно до цілі та запиту для яких їх було зібрано. Якщо Ви маєте бажання припинити використання Ваших персональних даних, Ви завжди можете це зробити. Якщо Ви маєте бажання відписатись від розсилки Новин та статей Блогу, натисніть «Відписатися»,  «Видалити», або зверніться до нас на електронну адресу privacy@tiras.ua з відповідним запитом.
Якщо Ви бажаєте видалити свій обліковий запис, або надані раніше персональні дані, напишіть нам запит на адресу  privacy@tiras.ua. Ми припинимо надання  Вам відповідних послуг.

Доступ до особистої інформації.

Кожен користувач може надіслати запит на отримання відомостей про персональні дані, які ми зберігаємо, та виправити неточності у разі їх допущення.
Щоб надіслати запит на перегляд своїх персональних даних, зверніться до нас з відповідним запитом на нашу електронну адресу:  privacy@tiras.ua.

Доступ до Вашої особистої інформації має лише обмежене коло працівників Компанії, діяльність яких пов’язана з обробкою цих даних. Кожен з них підписав зобов’язання про нерозголошення конфіденційної інформації, в якому зазначено відповідальність за порушення даного зобов’язання згідно чинного законодавства.

Однак, передача даних через Internet чи інші сервіси спільного користування інформацією не може бути гарантовано безпечною на 100%. Тому ми не можемо гарантувати безпеку Вашої інформації під час її передачі нам засобами третіх осіб чи обробки третіми особами, хоча ми і докладаємо всіх зусиль, щоб впевнитись у тому, що вони використовують таку інформацію, згідно з цією Політикою конфіденційності та Законом України «Про захист персональних даних».

У разі порушення безпеки, що може загрожувати Вашим персональним даним ми докладемо всіх можливих зусиль, щоб повідомити про це Вас та/або компетентні органи, відповідно до вимог чинного законодавства.

 

Права користувачів

Перелік прав користувачів, що пов’язані з використанням персональних даних визначений  Законом України «Про захист персональних даних», згідно якого суб'єкт персональних даних має право:
  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого, або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Оновлення Політики конфіденційності

Компанія залишає за собою право періодично і без попереднього повідомлення оновлювати і змінювати дану Політику конфіденційності, в тому числі і при зміні вимог законодавства . 


Переглядайте, будь ласка, цю Політику конфіденційності час від часу, щоб знати про будь-які зміни чи оновлення. У випадку внесення суттєвих змін в Політиці конфіденційності, Ви отримаєте відповідне повідомлення.  


Ваше подальше використання Сайту, Продуктів та Послуг вказує що Ви прочитали, зрозуміли та погодилися з даною версією Політики конфіденційності.

Запитання щодо конфіденційності

Якщо у Вас виникнуть запитання, зв’яжіться з нами,використовуючи наведені нижче контактні дані.

Електронна адреса: privacy@tiras.ua

Юридична адреса: 2-й пров. Хмельницьке шосе, 8, м. Вінниця, Україна, 21021

Поштова адреса: а/с 1979,м. Вінниця, Україна, 21021

Усі ваші звернення розглядаються, а відповіді надаються максимально швидко. 


Дата оновлення:  січень 2019 рік.